Lukland

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home

Pooljet

Email Tisk PDF

Mezi podvodními skútry zaujímá zvláštní místo Pooljet - přístroj určený hlavně pro děti. Je to lehoučký, jednoduchý a snadno ovladatelný přístroj pro podporu pohybu ve vodě. Jako jediný v této kategorii výrobků splňuje náročné podmínky normy EN71. Je certifikován pro děti od 5 let věku. Pomůže skvěle dětem naučit se pohybu ve vodě i pod vodou.

 

 

 

 

 

Pooljet_top      

pooljet_logo

 

S výrobkem Pooljet si děti užijí spoustu pohybu a zábavy kdekoli, kde se mohou dobře koupat. Pooljet byl vytvořen proto, aby naučil děti nebát se pohybu ve vodě, seznámil je s používáním podvodního přístroje a pokud je to potřeba, pomohl jim naučit se plavat.

Cena včetně DPH: 1.990,00 Kč

Pooljet je primárně určen pro děti, proto je to také malý a lehký přístroj, aby i malé děti mohly snadno s takovým výrobkem zacházet. Rovněž používání Pooljetu je velmi jednoduché a proto bezpečné. Díky kladnému vztlaku dítě Pooljet nikdy neutopí a Pooljet dítěti pomáhá v případech, že potřebuje ve vodě najít opěrný bod.
pooljet_front pooljet-head pooljet_side pooljet_rear
Čelní boční pohled Čelní pohled Boční pohled Zadní pohled

  

Pooljet_akce2 

Základní předností skútru Pooljet je jeho nízká hmotnost a jednoduchost a tedy snadné ovládání i pro malé děti.

Pooljet se snadno nabíjí, velmi jednoduše se spouští běh přístroje a opětovně se okamžitě vypne, jakmile jezdec uvolní prst ze spouště.

Pooljet je tak velmi bezpečný a děti si ho oblíbí rychle hlavně proto, že nevyžaduje žádnou zvláštní péči a i během pobytu v bazénu lze Pooljet kdykoli nechat bez povšimnutí a vrátit se k němu zase za chvíli.

Pooljet není přístroj pro potápění, jeho výkon je stanoven tak, aby vyhověl přísné normě EN71 pro hračky a mohly ho používat děti již od 5 let. Avšak je perfektní jako pomocník pro pohyb ve vodě. Díky němu se děti rychleji naučí plavat na hladině i pod hladinou. A užijí s ním spoustu zábavy.   

 Pooljet_akce3

 

Pooljet_akce4 Pooljet_drive
Správná plavební pozice je s Pooljetem pod vodou, ruce natažené dopředu před sebe. Plavec si může pomoci v pohybu nohama jako při běžném plavání. Pro spuštění motoru Pooljetu je potřeba zmáčknout současně spínače na obou rukojetích - pravé i levé. Jakmile se uvolní i třeba jen jeden spínač, chod přístroje se zastaví.

  

Technické parametry podvodního skútru Pooljet:

Rozměry: 27 x 25 x 21 cm

Hmotnost: 1,6 kg

Baterie: Li-ion 7,2 V

Otáčky motoru: 600 ot/min

Rychlost jízdy: až 2 km/h 

Doba jízdy na jedno nabití: až 20 - 30 minut. Doba nabíjení: 4 hodiny, po 90 minutách dosáhne nabítí 80% kapacity a přístroj může být používán. Doba a rychlost jízdy jsou závislé na hmotnosti plavce a způsobu použití.

LED indikace stavu nabití/vybití baterie. Dvojitá spoušť pro bezpečný provoz.

Jedna rychlost. Kladný vztlak.

Certifikováno podle normy EN71 pro děti od 5 let věku.

Pooljet_box

Pooljet je dodáván v originální kartonové krabici. Součástí dodávky je nabíječka baterie a samozřejmě podrobný návod k používání.